Nasjonalt senter for nordlandshest/lyngshest (NSNL) har rideskole med trivelige ridelærer og trygge hester. 

Mandag 19. august starter rideskolen opp igjen etter sommeren. 

 

 

Ridekurs for alle

Har du aldri klappet en hest eller har du ridd i mange år? Hos oss er alle velkomne! Ta kontakt, så finner vi et kurs som passer for deg. Vi gjør oppmerksom på at vi har venteliste, så det kan hende det ikke er ledig tid på aktuelt kurs akkurat nå, men ta kontakt - så se vi hva vi får til! 

Det er rideundervisning mandag, tirsdag og torsdag på kveldstid. Normalt sett er det seks deltakere pr. kurs. Ridetimene er enten innendørs i ridehus eller på utebane. Innimellom kan det også være mulighet for å ri tur på ridetimen. 

Det er også mulighet for privattimer med skolehest eller egen hest, fortrinnsvis på dagtid fredager. Vi tilbyr også tilrettelagt ridning for personer med funksjonsnedsettelse el. Dette gjøres på dagtid på hverdager. 
 

Hestene

Hestene som brukes i rideskolen er nordlandshester/lyngshester og et par dølahester. Brande, Safira, Per Mathias og resten av gjengen har hatt lang og deilig sommerferie med sol, avslapning og mye gress. Nå er de uthvilt, mette og superklare for rideskolestart! 

Nordlandshest/lyngshest er en norsk utrydningstruet hesterase. Sammen med Landslaget for nordlandshest/lyngshest har NSNL har et særskilt ansvar for å bevare hesterasen, og vi er stolte av å kunne tilby folk å bli bedre kjent med denne unike hesterasen. De er ikke så høye (ca. 125-140 i mankehøyde / på ryggen), men er sterke og allsidige hester som passer til både barn og voksne. 
 


Kontaktinformasjon

Ta kontakt med vår trivelige ridelærer Anki på kurs@nsnl.no. 
Hun treffes også på 99 11 44 28 (kan ikke motta sms). 
 

Hvor finner du rideskolen? 

Nasjonalt senter for nordlandshest/lyngshest finner på på Olsborg i Målselv kommune. Adressen er Høgtunveien 81, Moen. 

Vi ses!