Arbeidsoppgaver

Arbeidet går ut på å gjøre vedlikeholdsarbeid, reparasjoner og forbedringer på bygninger og omkringliggende fasiliteter. Mye av arbeidet utføres av vaktmester og noe må gjøres av eksterne fagpersoner, under oppfølging av vaktmester.  

  • Vedlikehold, reparasjon og opprettelse av hesteinnhegninger – eksempelvis oppsett av nye gjerder, vedlikehold av gamle gjerder, opprette strømtilførsel, mulig drenering, påfyll av masse og eventuelt opprettelse av nye leskur. 
  • Vedlikehold, reparasjon forbedring av bygninger – alt fra nedvasking av tak i ridehus, til vedlikehold av ventilasjonsanlegg og mindre reparasjoner. 
  • Vedlikehold og gjennomgang av maskiner og utstyr. 
  • Kartlegge og gjennomføre energioptimalisering. 
  • Rydding av skog / gjengrodde områder. 
  • Øvrig vedlikeholds- og forbedringsarbeid, samt forefallende arbeid. 
  • Kartlegge behov, innhente tilbud og følge opp innleide ressurser. 
  • Optimalisere driftsrutiner sammen med daglig leder. 
  • Kartlegge videre vedlikeholdsbehov og utviklingsmuligheter sammen med daglig leder. 

Ønskede kvalifikasjoner
Vi ser for oss at du for eksempel har bakgrunn som bonde, med teknisk drift eller lignende, men er åpne for alle søkere som kan utføre oppgavene på en god måte. Du må være en praktiker med meget god og allsidig kunnskap. Du må ha god ordenssans og være serviceinnstilt. Ikke minst må du være proaktiv, kunne ta i et tak og løse utfordringer. Du må ha førerkort klasse B og gjerne erfaring med bruk av maskinpark. Du bør ha gode kommunikasjonsferdigheter og grunnleggende datakunnskap. Kjennskap til hest og drift av hesteanlegg er en fordel, men ikke et krav. 

 

Vi tilbyr
Lønn etter avtale. Tiltredelse umiddelbart eller så snart som mulig. Stillingen er et engasjement og har i utgangspunktet varighet ut året. Stillingens omfang er 60 %. Vi er noe fleksible på stillingsprosent og varighet, så kan du utføre jobben, men stillingsprosenten passer ikke – ta kontakt! 

Arbeidstid er hovedsakelig dagtid på hverdager, men det må påregnes noe arbeid på kveld og helg. 


Spørsmål og søknad
Spørsmål kan rettes til daglig leder Beate Johansen på 90 64 64 80 eller leder@nsnl.no

Søknad og CV sendes leder@nsnl.no. Søknader blir behandlet forløpende, så søk så raskt som mulig. 
 



Nasjonalt senter for nordlandshest/lyngshest (NSNL) er et av tre nasjonale hestesenter. NSNL har statlige oppgaver knyttet den nasjonale utrydningstruede hesterasen nordlandshest/lyngshest. Arbeid med bevaring av rasen er en kjerneoppgave for NSNL, og det samarbeides tett samarbeid med Landslaget for nordlandshest/lyngshest. 

NSNL driver også rideskole, kort- og langtidsutleie av stallplasser og andre relevante aktiviteter. Senteret har 36 stallplasser, utegang, 20x60 meter ridehus og 20x60 meter utebane. I tillegg finnes det flere ridebaner, travbane og veterinærklinikk på området. NSNL ligger i Målselv kommune i Troms fylke.